meditaties voor jouw organisatie?

Kies voor gezonde medewerkers, blije klanten en tevreden bezoekers.
meditaties voor jouw organisatie!

Gezonde medewerkers, blije klanten en tevreden bezoekers.

null

250+ 

unieke meditaties

7+

jaar ervaring

100%

meer balans

help je medewerkers en klanten met krachtige meditaties!

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld maar 20% van de Nederlanders mediteert. 

80% mediteert dus niet. Zij missen de  rust en ontspanning die mediteren oplevert.  


"In slechts 5 minuten mediteren per dag bereik je meer ontspanning, focus en energie! "


Veel mensen staren zich blind op hard werken, notificaties checken en leven vanuit een te volle agenda.  Als jij je leven verreikt met meditaties heb je meer energie, voel jij je stabieler en krijg je meer inspiratie. 

Je hoeft alleen de eerste stap te zetten. Minutez is gespecialiseerd in laagdrempelige en specifieke meditaties. Er zijn diverse meditatiereeksen zoals Mindful Hardlopen, de Oranjemeditaties en Ondernemersmeditaties.

Miranda,
bedrijfscoach

overheid

Wow, wat een impact!

Diverse malen hebben wij voor een training en heisessies Minutez ingehuurd. Het waren bijzondere wandelmeditaties; precies op maat en met het thema wat centraal stond op die dag. Na de wandeling gaven medewerkers aan meer ontspanning, plezier en rust in het hoofd te ervaren. Supermooi, want dit resulteert namelijk in blije en productievere medewerkers!

josje,

medewerker

Geweldig!

Geweldig, ik heb de wandel- werkmeditatie ontvangen. Ik ben echt superenthousiast en ga zeker deze meditatie vaker doen.  Mijn hoofd is rustiger en kalmer! Het is voor mij een ideale manier om in de werkpauze te ontstressen! #aanrader

meditatie producten

1. Upgrade je congres & Training

De focus, het plezier of het reflectievermogen tijdens een training, congres of heisessie vergroten? Kies voor een mindful pauze en laat bezoekers genieten van een op maat gemaakte (wandel)meditatie. Of geef ze een 'reflectiemeditatie' mee naar huis .  Alles is mogelijk!

2. vergroot je vitaliteit

Met plezier en enthousiasme werken gun je iedere medewerker, maar wat als dat minder goed lukt? De wandelmeditaties, pauzemeditaties en geef-je-grenzen-aan meditaties geven medewerkers nieuwe energie en meer focus!

3. Beter Presteren onder druk 

Meditaties met  visualisaties, ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustwording helpen je om beter te presteren tijdens ingewikkelde situaties. Een essentiĆ«le bron voor topsporters en andere high-performers die streven naar uitmuntendheid.

nieuwsgierig?

Zullen we een kop koffie te drinken: live of online? Dan bespreken we wat jij precies zoekt en of meditatie een oplossing kan bieden.

We zoeken antwoord op de vragen als: Wat is het doel? Wat wil je bereiken? Hoeveel meditaties zijn nodig? Wat is de ideale lengte?

Zijn we er uit? Dan ontvang je een offerte en na de goedkeuring gaat Minutez met veel plezier aan de slag. 

Lizet Bakker - voormalig eigenaar van adviesbureau en sportclub.

Tijd om kennis te maken.